-tuoreita chilejä -mustia torvisieniä -puolukoita -punajuuri -olut -tähkäviljaa
Jyrki Sukulan ja Eicca Toppisen menu:
Punajuuri carpaccio
1 kpl punajuuri 1 rkl sitruunanmehu 2 rkl oliiviöljy suola valkopippuri
Kuori punajuuri ja viipaloi ohuiksi läpinäkyviksi viipaleiksi, sitruunanmehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja valkopippurilla. Lado lautasen pohjalle ohueksi kerrokseksi.
Mustatorvisienisalaatti
2 dl torvisieniä 1/2 dl hienonnettua sipulia basilikaa lehtipersiljaa suola oliiviöljy
Paista sienet kuumalla pannulla nopeasti oliiviöljyn ja sipulin kera, mausta suolalla, sekoita revittyjen yrttien kera ja tarjoile heti.
Yrttipunajuuret - olut - tähkäviljaa - jugurtti kastike
2 kpl punajuuria 2 kpl valkosipulin kynttä 1/2 kpl hienonnetua sipulia 1 rkl tuore hienonnettu rosmariini 1 rkl tuore hienonnettu timjami voita 1/2 dl valkoviiniä suolaa valkopippuria
Kuori ja kuutio punajuuret, hauduta voi valkoviiniseoksessa, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää hienonetut yrtit, voit lisätä sitruunaa loppuvaiheessa jos tarvitsee happoa.