”Ehkä elämäni suurin kisapettymys” – F1-sarja muisteli Kimi Räikkösen mustaa hetkeä

Kimi Räikkönen otti uransa ensimmäisen F1-voiton 23. maaliskuuta 2003 Malesian GP:ssä. Suomalaiskuskilla oli kuitenkin jo kahdeksan kuukautta aikaisemmin suuri mahdollisuus napata avausvoitto moottoriurheilun kuninkuusluokassa.

Räikkönen oli nimittäin kesällä 2002 lähellä voittaa Ranskan GP:n. Radalle Allan McNishin autosta valunut öljy sai kuitenkin suomalaisen ajamaan mutkan pitkäksi viimeisillä kierroksilla. Ferrarin Michael Schumacher rankaisi ja vei kisan voiton Magny-Coursin radalla.

F1-sarja on muistellut sosiaalisessa mediassa Räikkösen 18 vuoden takaista pettymystä.

– Se oli vain minun virheeni, jonka vuoksi hävisimme kisan. Ehkä urani suurin kisapettymys. Niin se vain menee. Toivottavasti voitamme seuraavalla kerralla, kommentoi Jäämies kisan jälkeen.

Julkaisua kommentoineita faneja huvitti, kuinka viileästi Räikkönen otti ison pettymyksen.