Eeli Tolvasella yksi suuri kehityskohde, palkkasi jopa henkilökohtaisen valmentajan apuun – "Sen täytyy olla huipputasolla"

Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa 1:26
Videolla Tulosruudun juttu Sebastian Ahon jatkosopimuksesta.

Nashville Predatorsin suomalaislupaus Eeli Tolvanen haluaa tehdä läpimurtonsa NHL:ään ensi kaudella. 20-vuotias suomalainen palkkasi jopa henkilökohtaisen valmentajan auttamaan yhden suuren kehityskohtansa kanssa.

Tolvanen pelasi uransa ensimmäisen kokonaisen kauden Nashvillen organisaatiossa viime kaudella. Suomalaishyökkääjä vietti miltei koko kauden AHL:ssä, mutta NHL-otteluitakin kertyi neljä kappaletta. AHL:ssä Tolvanen pääsi sisään Pohjois-Amerikan pelityyliin vauhdikkaan KHL-kauden jälkeen.

Tahmean alun jälkeen Tolvanen pääsi hiljalleen hyvään vireeseen. Tolvasen esimerkillinen asenne ja pelitaidot keräävätkin runsaasti kehuja Nashvillen organisaatiossa.

– Kaikki janoavat maalintekijöitä, ja hän osaa tehdä maaleja. Hän juuri kypsymässä ja pääsemässä sinne (NHL:ään). Ehkä hänen kauttaan Venäjällä paisuteltiin hieman liikaa. Hänen paras ominaisuutensa on, että hän on hyvä valmennettava. Hänellä on erinomainen asenne. Hän haluaa oppia ja olla täällä. Hän haluaa pelata NHL:ssä. Hän on täydellisellä tiellä, Nashvillen pelaajakehitysjohtaja Scott Nichol kehuu The Athleticin haastattelussa.

Tolvasen asennetta kuvaa vahvasti nuorukaisen vahva halu kehittyä pelaajana. Tolvanen palkkasi jopa oman henkilökohtaisen valmentajan auttamaan häntä luistelunsa kanssa.

– On hyvä tehdä töitä luistelun kanssa, koska se on iso osa peliä nykypäivänä. Luisteluvalmentajan pitäisi auttaa minua paljon. Sinun on otettava kaikki mahdollinen apu. Minun luisteluni täytyy olla huipputasolla, jos haluan pelata tätä peliä, Tolvanen painottaa.

– Minulla riittää töitä kesällä, mutta olen valmis siihen. Haluan vain olla täällä (NHL:ssä) ensi kaudella. Pääsin pelaamaan muutaman pelin viime kaudella. Se on aivan eri maailma, Tolvanen summaa.

Lue myös:

    Uusimmat