Edis Tatli väläyttää huippuottelua ensi vuodeksi – valmistelut käynnissä myös isoon päätökseen

Edis Tatli väläyttää ensi vuodeksi titteliottelua – haluaa jatkaa uraansa 35-vuotiaaksi 1:52
Tulosruutu haastatteli Edis Tatlia tuoreeltaan.

Kevyen sarjan ammattilaisnyrkkeilijä Edis Tatli ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa nyrkkeilijänä. Hän väläyttää MTV Urheilulle mahdollista EM-ottelua ensi vuodeksi.

Tatli nähtiin edellisen kerran kehässä vuosi ja neljä kuukautta sitten, kun hän päihitti elokuussa 2019 Savonlinnassa nicaragualaisen Berman Sanchezin pistevoitolla kaikin tuomariäänin. Pitkän ottelutauon aikana hän on ehtinyt totutella myös valmentajan rooliin.

– Olen pitänyt itseäni suhtkoht hyvässä kunnossa. Olen alkanut pitää porukalle yksityistunteja, mikä on ollut tosi siistiä, Tatli kertoo.

Ikää Tatlilla on 33 vuotta, ja bensiiniä on vielä koneessa. Mielessä on pyörinyt kuitenkin myös tuleva, uran jälkeinen aika.

– Olen miettinyt sitä, että kolmevitoseksi asti olisi ihan hyvä jatkaa. Elokuussa tulee 34 täyteen, ja tämä korona on vähän sotkenut viimeistä vuotta. Saa nähdä. Tässä pitää alkaa valmistella, mitä pitää tehdä uran jälkeen.

"Toivon mukaan Euroopan mestaruudesta"

Tatlilla on yhä liekkiä näyttää myös itse kehässä. Hän on aiemmin voittanut kahdesti Euroopan mestaruuden itselleen – tulisiko kolmaskin kerta?

Tatli sanoo alkavansa valmistautua seuraavaa ottelua kohden, kunhan saa tietää päivämäärän.

– Nyt katsotaan, milloin päästään ottelemaan, toivon mukaan Euroopan mestaruudesta, hän väläyttää.

Lue myös:

    Uusimmat