Edis Tatli selvään voittoon – oli isännän roolissa koko ottelun ajan

31-vuotias Edis Tatli kohtasi Olavinlinnan nyrkkeilyillassa kahdeksan erän ottelussa Nicaraguan 35-vuotiaan Berman Sanchezin myöhään lauantai-iltana. Tatli oli koko ottelun hallitsevammassa roolissa ja vei sen tuomariäänin 80-73, 79-73, 80-73.

Ottelun kolmessa ensimmäisessä erässä ei erikoisuuksia nähty, mutta neljännessä erässä alkoi tapahtua. Ottelusta tuli vapautuneempaa ja Tatli sai annettua hyviä iskuja.

Sanchez oli käytännössä vailla mahdollisuuksia ottelussa, mutta kymmenen tyrmäystä urallaan takonut Tatli ei pystynyt iskemään nicaragualaista maihin. Voitto oli Tatlille uran 32. Hän on hävinnyt urallaan kolmesti.

Tatli oli otellut aiemmin tänä vuonna New Yorkin Madison Square Gardenilla, jossa hän koki tyrmäystappion Yhdysvaltojen Teofimo Lopezille