Eddie Murphyn ja Mel B:n suhde: Seksiä vain kolmesti!

Näyttelijä Eddie Murphyn ja Spice Girl Melanie Brownin "suuri rakkaustarina" ei tainnutkaan olla kovin vakava, sillä pariskunta harrasti seksiä keskenään vaivaiset kolme kertaa, News of the World kertoo.

– Mel rakastui Eddieen heti, ja hän on itse hyvin seksuaalinen ihminen. Eddie järkyttyi jo ensimmäisten treffien aikana, kun Mel kertoi hänelle fantasioivansa kolmen kimpasta toisen naisen ja Eddien kanssa, News of the World kirjoittaa.

– Murphy on sairaalloisen bakteerikammoinen, ja hän ei ilmeisesti edes uskalla ottaa seksuaalista kontaktia lähes ventovieraaseen pöpöjen pelossa.

Kolmekin kertaa toki riitti, sillä kolmen kuukauden suhteen hedelmänä Mel synnytti Angel-tyttärensä, jonka isyyden Murphy pitkään kiisti. Isyystesti kuitenkin vahvisti näyttelijän olevan pienokaisen isä.

Murphy on kertonut suhteen Melin kanssa olleen "pahin moka, mitä voi tehdä".

– Hän on sanonut, että katuu suhdetta koko loppuelämänsä. Eddie on täynnä katkeruutta Meliä kohtaan. Lisäksi hän on vakuuttunut siitä, että nainen yrittää tuhota hänet, News of the Worldin haastattelema lähde kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja