Duudsonit kertoivat skeittitoilailuistaan – "Nilkat ovat pyörineet ympäri"

Jarppi ja HP kertoivat Lakolle ja Herballe skeittauskokemuksistaan.

Duudsonien Jarppi ja HP vierailivat Lakon ja Herban Boksi -ohjelmassa. Kaksikko kertoi muun muassa siitä, millaisia vammoja miehet ovat saaneet skeittaillessaan.

– Skeitatessa ei ole murtunut luita, mutta nilkat ovat pyörineet. Tuntuu, että omistan lasinilkat. Lumilautaillessa olen rikkonut kyllä itseäni paljon, HP kertoo.

– En minäkään ole skeitatessa onnistunut rikkomaan itseäni. Mutta huippuhetki skeittiurallani on se, että olen kuskannut Arto Saarta (yhtenä maailman parhaista rullalautailijoista pidetty suomalainen) kevarillani, Jarppi kehuskelee.

Duudsonit-kaksikko paljasti myös, mitä stunttia eivät tekisi enää uudestaan.

– Ainakaan sitä en halua ikinä tehdä, minkä Jukka (Hildén) teki, eli jätti kivekset hiirenloukun väliin. Se piti vielä kuvata uudestaan, kun ensiotto ei onnistunut, HP sanoo.

Joka keskiviikko klo 21 Lakko & Herba avaavat BOKSInsa ja kutsuvat kylään 1-4 vierasta. Vieraat pelaavat etukäteen kuvatuissa inserteissä (2kpl) kundeja vastaan jotakin peliä ja saapuvat livelähetykseen spekuloimaan, että miten meni noin niinku omasta mielestä. Samalla selvitetään vieraan pelihistoria, hämärä menneisyys ja jutellaan viimeisimmät kuulumiset. Vierailla on myös mahdollisuus haastaa Lakko & Herba omassa suosikkipelissään.

Fanit saavat lähettää pitkin viikkoa – ja tietenkin lähetystä – kommentteja, kysymyksiä ja vaikkapa haasteita, joihin Lakko & Herba ja vieraat reagoivat suorassa lähetyksessä. Tubessa vastausta joutuu odottamaan päiviä, BOKSIssa ehkä vain sekunteja.

Katso otsikon alta video Duudsonien haastattelusta!

Lue myös:

    Uusimmat