Duudsonit: Jokin raja itsetuhoisuudessakin

Tänään pyörähtää käyntiin Duudsonien neljäs kausi. Suomalaista eksotiikkaa nähdään Subilla. MTV3:n Huomenta Suomessa vierailleet Jarppi Leppälä ja Hannu-Pekka "HP" Parviainen kertovat, että kyllä Duudsoneillakin on kipukynnys olemassa. Sattuu joka kerta, pojat toteavat.

- Moni kysyykin, että tottuuko sitä kun niin pitkään ollaan tehty? Yhtä lailla sitä mennään itkien äidin helmoihin, Jarppi toteaa.

Tänään alkavan kauden rankin temppu on HP:n mielestä kenties rallia lumilautahyppyriin.

- Tunturirallissa, kun piti autolla hyökätä lumilautahyppyriin, se oli sellainen, jossa vähän kutkutti vatsanpohjaa, kertoo HP

- Kun näin, et Jukka meni eka ja se hyppäsi ylitte, niin mä tiesin, et mä yritän mennä hiljempaa. No, sen näkee sitten tänään, kuinka meikäläiselle kävi.

Jarpille yksi rankimmista on kuvattu Ylläksellä, 20 asteen pakkasella alasti, suu täynnä jäätä.

- Kyllä sitä ihmeen kauan jaksoi kun näki et toinen kärsii siinä vieressä, niin se tsemmpas - ni et varmaan halua olla se ensimmäinen, joka luovuttaa. Kyllä siinä varmaan seistiin 15 minuuttia, Jarppi toteaa.

Koko maailmasta Pohjanmaa

Pojat palaavat neloskaudella Back to Basics-teemalla alkuaikojen temppuihin yhdessä jaksossa.

- Tehdään näitä vanhoja legendaarisia, ihan alkuaikojen juttuja, kuten lasketaan ostoskärryillä mäkeä alas. Nyt se tehdään vaan suuremmin, nyt meillä on ostoskärrytorni.

Duudsonitkaan eivät kuitenkaan ihan kaikkia temppuja lähde toteuttamaan. Joku raja heilläkin on itsetuhoisuudessa.

- Yksi ehdotti joskus, että hypätkää stadionin tornista trampoliinin päälle ja siitä jonnekin. Se on nyt ehkä sellainen jo, että tietää, että se on tuhoon tuomittu, HP nauraa.

- Eihän tässä olla itseään telomassa, Jarppi sanoo.

Duudsonit näkyvät yli sadassa maassa maailmassa. Duudsonien vaatimaton tavoite on tehdä koko maailmasta Pohjanmaa.

Katso Jarppi Leppälän ja HP Parviaisen haastattelu (Huomenta Suomi 15.1.2010)

Lue myös:

    Uusimmat