Dramaattinen kolari keskeytti ravit Porissa – ambulanssi kiidätti kaksi ohjastajaa sairaalaan

Porin Toto75-raveissa tapahtui lauantaina vakava tilanne, kun seitsemännessä lähdössä kaksi kuskia lensi radan pintaan valjakoiden kolaroidessa keskenään.

Ohjastajat Antti Ala-Rantala ja Juha-Pekka Ahonen hoidettiin ensin pitkään takasuoralla kolaripaikassa ennen kuin heidät vietiin Ilta-Sanomien tietojen mukaan ambulanssilla Porin keskussairaalaan.

– Viisi kylkiluuta on murtunut ja solisluu kanssa. Muuta ei kuulemma ole, mutta jään teholle yöksi seurantaan, kun murtuma on tuossa sydämen päällä, Ala-Rantala kommentoi Hevosurheilun mukaan.

Porissa ohjastajana toiminut Juho Länsimäki oli myös tapahtumien keskipisteessä, sillä hän oli välittömästi tarjoamassa apuaan onnettomuuden uhreille.

– Ala-Rantala jäi Jylläyksen alle ja valitti olkapäätään ja lapaluitaan voimakkaasti. Paareille hän kuitenkin pystyi nousemaan itse, Länsimäki kertoi TotoTV:n lähetyksessä.

Kolarilähdössä mukana oli myös Ari Moilanen, joka näki tilanteen läheltä.

– Yhtäkkiä Ala-Rantala huusi, että varokaa, varokaa. Siinä sitten väistettiin tilannetta. En tiedä tarkalleen, mikä Ala-Rantalan hevoselle tuli, Moilanen sanoi TotoTV:n lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat