Donald Trump kuumentaa tunteita – näyttelijälegendat rumassa sanasodassa

De Niro ruotii kovin sanoin Trumpia 0:59

Näyttelijälegenda Robert De Niro kohahdutti viime viikonloppuna videolla, jossa hän haukkui presidenttiehdokas Donald Turmpia muun muassa siaksi, koiraksi ja nulikaksi. 

Robert De Niron video levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Video nostatti Donald Trumpin kannattajan, näyttelijä Jon Voightin karvat pystyyn. 

Voight tylyttää De Niroa tulenkatkuisten twiittien sarjalla.

– Olen häpeissäni näyttelijäkollegani Robert De Niron hyökkäyksestä Donald Trumpia kohtaan. Millaisia sanoja hän käyttikään presidenttiehdokkaastamme, joka on tehnyt viimeisen vuoden aikana töitä enemmän kuin kukaan tuntemani mies, Voight kirjoittaa.

Hän myös puolustaa Trumpin naisia halventavia törkypuheita toteamalla, ettei tunne montaakaan miestä, joka ei olisi käyttänyt vastaavaa kieltä etenkin nuoremmalla iällä. 

– Donald Trumpin sanat eivät satuttaneet ketään, toisin kuin De Niron ruma ryöpytys. Kuvitelkaa, jos kukaan republikaanien edustaja sanoisi vastaavaa Hillary Clintonista tai Barack Obamasta. Helvetti olisi irti. 

De Niro vastasi Voightin sanoihin tänään maanantaina Dubaissa, missä hän oli osana taloutta käsittelevää keskustelupaneelia. 

– Jon Voight on mukava kaveri, mutta hän on harhainen, De Niro totesi yleisölle.

Voit katsoa De Niron ryöpytyksen jutun yläosasta videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat