Näin Donald Trump kommentoi Joe Bidenin kaatumista

Donald Trump kommentoi Bidenin kaatumista 0:49
Katso video: Näin Trump kommentoi Bidenin kompastumista.

Entinen presidentti sai kuulla kilpakumppaninsa kaatumisesta kannattajiltaan.

Yhdysvaltain edellinen presidentti Donald Trump kommentoi istuvan demokraattipresidentin Joe Bidenin kaatumista ilmasotakoulun valmistujaistilaisuudessa torstaina. Trump sai kuulla kaatumisesta kesken oman esiintymisensä Iowan Des Moines’ssa.

– Toivon, että hän on kunnossa, Trump sanoi.

Kuuntele Trumpin mielipide kaatumisesta artikkelin videolta. 

– Ilmasotakoulu on paha paikka kaatua. Se ei ole mieltäylentävää.

Trump myös kertoi yleisölle tarinan pitämästään puheesta, ilmeisesti niin ikään ilmasotakoululta. Hän kertoili, kuinka joutui rankkasateessa sipsuttelemaan ramppia alas lavalta nahkakengissään ja toteamaan eräälle kenraalille, että saattaa ottaa hänestä kiinni hetkenä minä hyvänsä.

– Kuules kenraali, ole valmiina. Varaudu, että nappaan kiinni, sillä joku on laittanut tämän typerän rampin eikä täällä ole portaita, Trump tarinoi.

Biden: Kompastuin hiekkasäkkeihin

Biden oli torstaina pitämässä ilmasotakoululla Colorado Springsissä valmistujaispuhetta, jonka jälkeen hän kaatui lavalla. Presidentti kertoi kompastuneensa lavalla olleisiin hiekkasäkkeihin.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden kaatui ilmavoimien valmistujaisseremoniassa 1:01
Video: Joe Biden kaatui ilmavoimien valmistujaisseremoniassa.

Biden esiintyi myöhemmin torstaina kameroiden edessä, kun hän palasi Valkoiselle talolle. Hän kommentoi kaatumistaan vähäsanaisesti.

Biden on 80-vuotiaana Yhdysvaltain historian vanhin presidentti. Hänen terveydentilaansa on kyseenalaistettu etenkin Trumpin edustaman republikaanipuolueen parissa.

Alkuvuodesta tehdyssä vuotuisessa terveystarkastuksessa Biden todettiin kuitenkin edelleen virkakelpoiseksi.

Trump ja Biden saattavat kohdata jälleen ensi vuoden presidentinvaaleissa, sillä molemmat ovat ilmoittaneet lähtevänsä tavoittelemaan puolueidensa presidenttiehdokkuutta.

Lue myös:

    Uusimmat