Dominik Hasekin ärähdys Aleksandr Ovetshkinille Ukrainan tilanteesta suututti venäläismestarin: "Paskiainen"

Jääkiekon kaksinkertainen olympiavoittaja Aleksandr Kozhenikov kritisoi maalivahtilegenda Dominik Hasekin ulostuloa.

Hasek oli avautunut sen jälkeen, kun NHL-tähti Aleksandr Ovetshkin oli kommentoinut ensimmäistä kertaa Venäjän ja Ukrainan välistä sotatilannetta. Ovetshkinin lausunnot eivät olleet Hasekin mieleen.

– Mitä! Ei pelkästään tekosyiden keksijä ja kananpaska, mutta myös valehtelija. Jokainen aikuinen Euroopassa tietää hyvin, että Putin on hullu tappaja ja että Venäjä käy hyökkäyssotaa vapaata maata ja sen kansaa vastaan. NHL:n on välittömästi jäädytettävä kaikkien venäläispelaajien sopimukset, Hasek kirjoitti Twitterissä.

Urallaan maailmanmestaruuden ja kaksi olympiakultaa voittanut 63-vuotias Kozhevnikov antoi tiukkaa palautetta tshekkivahdille.

– Jos hän olisi mennyt seurajohtonsa (Buffalo) luokse ja kieltäytynyt pelaamasta yhdysvaltalaisessa seurassa, kun Jugoslaviaa pommitettiin, niin ottaisin vastaan nämä sanat eri tavalla. Hän oli kuitenkin tienaamassa miljoonia, kun Belgradia pommitettiin. Sen vuoksi hän on minulle tänä päivänä pelkkä paskiainen, Kozhevnikov sanoi Russia Hockey -sivustolle.


Lue myös:

    Uusimmat