Dna-testi paljastaa pettäjän

The Paternity Lab Centerillä on erikoinen liikeidea. Yritys tarjoaa dna-testejä niille, jotka epäilevät kumppaniaan uskottomuudesta, Huffington Post uutisoi.

Pettäjän jäljille voi nykyään lähteä varsin salapoliisimaiseen tyyliin. DNA-testauksia tekevä The Paternity Lab Center tarjoaa nyt apuaan kumppaniaan epäileville. Yrityksen resepti on helppo. Kumppaniaan epäilevä toimittaa The Paternity Lab Centeriin vaatekappaleen, yleensä käytetyt alushousut ja yritys testaa, onko niissä vieraan miehen tai naisen dna:ta.

– Yleensä ihmiset ottavat meihin yhteyttä, kun ovat jo uskottomuuden jäljillä. Tämä on vain tapa vahvistaa epäily, The Paternity Lab Centerin Kipe Charles kertoo Huffington Postille.

Kustannuksetkaan eivät ole päätä huimaavan korkeat. Pettäjän jäljille pääsee 200 dollarilla. Testi siitä, onko dna kumppanin omaa vai jonkun toisen, maksaa 215 dollaria enemmän.

– Vertailutestin avulla voit sanoa, että sperma (tai naisen dna) ei ole minun ja tässä on todiste, Charles sanoo.

The Paternity Lab Centerin päätoimiala ovat isyystestit. Pettäjätestaus on vain sivubisnes. Suurin osa pettäjätestin tilanneista on miehiä. Keskimäärin 30 prosenttia epäilyistä osoittautuu oikeiksi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja