Mainos

DNA: Hyväksikäyttösyytökset perättömiä

DNA Kauppa Oy on ymmällään Toimihenkilöunionin syytöksistä, joiden mukaan DNA Kauppa härskisti hyväksikäyttäisi nuorta työvoimaa.

DNA Kauppa sanoo, että se noudattaa sekä työehtosopimusta että työaikalakeja.

- Olemme erittäin yllättyneistä näistä väitteistä ja syntyneestä keskustelusta, koska olemme erittäin läheisessä yhteistyössä ja keskusteluyhteistyössä sekä toimihenkilöunionin että meidän luottamusmiehiin, ja käsityksiemme mukaan keskustelut etenevät, DNA Kauppa oy:n toimitusjohtaja Sami Aavikko sanoi MTV:n uutisille.

- Olemme yllättyneitä, koska luonnollisesti itsekin jatkuvasti mittaamme henkilöstön tyytyväisyyttä ja viimeisimmässä tutkimuksessa tuli ilmi, että DNA kauppa Oy:n henkilöstö on erittäin tyytyväisiä DNA Kauppa oy:n toimintaan, Aavikko jatkaa.

Aavikko tyrmää samalla väitteet työnantajan mielivaltaisesta käytöksestä muun muassa työajan suhteen.

- Nämä väitteet ovat perättömiä.

Aavikko tyrmää väitteet myös työehtosopimuksen rikkomisesta.

- Meillä on täysi- ja osa-aikaista henkilöstöä, jolle maksamme työehtosopimuksen mukaista minimipalkkaa, jonka päälle myyntialalle tyypillisesti tulevat myyntiin perustuvat provisiot, jotka nostavat tätä palkkaa sitten erittäin merkittävästi.

Aavikko onkin täysin ymmällään siitä, miksi unioni aloitti julkisen keskustelun työoloista.

- Minä en voi tätä ymmärtää.

Toimihenkilöunioni syyttää teleoperaattori DNA:n liittymiä ja matkapuhelimia myyvää DNA Kauppa Oy:tä työaikalain, vuosilomalain ja työehtosopimuksen räikeistä rikkomuksista.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.