Disney-tähden kuolema järkyttää – menehtyi äkilliseen sydänkohtaukseen vain 24-vuotiaana

Disney-tähti Sebastián Athié on menehtynyt äkillisesti vain 24-vuotiaana, uutisoi People.

Meksikolainen Disney-tähti Sebastián Athié on kuollut. Asiasta uutisoi People-lehti, jonka tietojen mukaan 24-vuotias nuorukainen kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen.

Latinalaisen Amerikan Disney Channel tiedotti Athién kuolemasta sunnuntaina sosiaalisessa mediassa ja jakoi kuvan hymyilevästä näyttelijästä.

– Lepää rauhassa Sebas. Sinun taiteesi ja hymysi ovat ikuisia, kanavan tiedotteessa kirjoitettiin.

– Suremme syvästi Sebastián Athién poismenoa ja muistamme hänet aina hänen lahjakkuudestaan, toveruudestaan, ammattitaidostaan ja ennen kaikkea suuresta sydämestään. Otamme osaa hänen perheensä, ystäviensä ja faniensa suruun.

Athién tunnetuin rooli oli sarjassa O11CR, jossa seurattiin jalkapalloilija Gabon elämää yliopiston jalkapallojoukkueessa. Athié nähtiin suositussa teinisarjassa Lorenzon roolissa.

Näyttelijän tiedottajan mukaan myös tähden perhe on saanut valtavasti viestejä musertavan uutisen jälkeen.

 – Perhe on hyvin kiitollinen kaikista osaaottavista eleistä. He kuitenkin pyytävät yksityisyyttä ja kunnioitusta tässä vaikeassa tilanteessa.

Viime vuonna samoihin aikoihin maailmalla järkytyttiin, kun amerikkalainen Disney-tähti Cameron Boyce menehtyi yllättäen vain 20 vuoden iässä. Perhe kertoi myöhemmin, että syy nuoren näyttelijän äkilliseen kuolemaan oli epilepsiaan liittyvä sairaskohtaus.

Lue myös:

    Uusimmat