Diandra toppuuttelee maailmanvalloituspuheita

Muun muassa Beyoncé Knowlesia opettanut David Lee Brewer on ottanut suloisen Idols-voittajan siipiensä suojaan.

Äskettäin 18 vuotta täyttäneen Diandra Floresin elämä on heittänyt ympäri muutamassa kuukaudessa. Toukokuussa upeaääninen nuori nainen kruunattiin Idols-voittajaksi, heinäkuussa tuli ulos esikoisalbumi ja samoihin aikoihin megaluokan tähtiä kouluttanut laulunopettaja otti Diandraan yhteyttä.

Yhteistyö David Lee Brewerin kanssa on tuonut Diandran lauluun uutta syvyyttä ja taitoa, ja kaksikko tapaa toisensa taas lokakuun alussa.

– David lähti juuri lauantaina Suomesta, mutta hän tulee takaisin taas parin viikon päästä. Hän tietysti matkustelee myös paljon, että pitää katsoa missä päin maailmaa me nähdään tulevaisuudessa. Hän opettaa lisää, ja katsotaan sitten mitä tapahtuu, lahjakas nuori nainen kertoo.

Yhdysvalloista kotoisin oleva laulunopettaja on aiemmin kertonut tekevänsä suomalaislahjakkuudesta maailmantähden kahdessa vuodessa. Vaikka Diandralle voi parhaimmassa tapauksessa avautua jopa kansainvälisen menestyksen ovet, pitää nuori nainen kuitenkin jalat tiukasti maassa.

– Olen kuitenkin tosi iloinen kaikesta siitä, mitä saan täällä Suomessa tehdä. Ei mua oikeasti pelota ulkomaille lähteminen. Olen iloinen siitä, että saan olla Davidin oppilas. Jos sieltä jotain tulee, niin se on tosi ihanaa. Mutta nyt mun suurin ulkomaanvalloitus on Helsinki–Tukholma -väli, mitä mennään kaksi viikkoa syyslomalla.

Sen verran Diandra on kuitenkin puhunut tulevaisuudesta laulunopettajansa kanssa, että uuden levyn tuotantoporrasta on ehditty jo pohtia.

– Jotain tuottajan nimiä on väläytelty, mutta ei tässä kuitenkaan ole mitään duettoja tulossa isojen starojen kanssa. Siitä ei ole ollut mitään puhetta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja