Dermatologi Carla Brunista: Hän näyttää aivan maaoravalta

Kritiikki Ranskan presidentin rouva Carla Brunia kohtaan kiihtyy. Monien mielestä häntä ei tunnista samaksi naiseksi, jona hän esiintyi julkisuudessa vielä viime vaalien aikana, Daily Mail uutisoi.

Kritiikki Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn vaimon Carla Brunin kauneusoperaatioita kohtaan kasvaa. Kriitikot sanovat Brunin näyttävän aivan Wildensteinin morsiamelta, joka on tunnettu muokatuista kasvoistaan. On totta, että ennen niin hehkeää Brunia ei ole tunnistaa siitä nuorekkaasta naisesta, joka hän oli vielä vuonna 2008, kun Sarkozy valittiin Ranskan presidentiksi.

Jo tammikuussa Amerikan johtava dermatologi Ben Behnam kauhistui nähtyään 44-vuotiaan Brunin kuvat.

– Carla on käyttänyt Botoxia överisti. Hänelle on tehyt liikaa kaikkea. Sen takia hän näyttää yllättyneeltä maaoravalta, Behnam sanoo.

Behnamin mukaan entinen huippumalli on käynyt kulmakarvojen kohotuksessa ja hänen poskiinsa on laitettu täytettä.

– Hän näyttää siltä kuin hänelle olisi laitettu Radiessea, jota käytetään ryppyjen täyttöön. Mutta lopputulos ei näytä luonnolliselta, Behnam sanoo.

– Useat julkkikset näyttävät nykyään samalta. Heillä kaikilla on pöhöttyneet posket ja kissamaiset silmät. Sen sijaan että he yrittäisivät näyttää 50-vuotiailta, jotka yrittävät näyttää 25-vuotiailta, heidän tulisi tehdä kasvoilleen vain vähän, Behnam sanoo.

Brunista on levinnyt julkisuuteen useita epäimartelevia otoksia, jossa entisen supermallin kasvot näyttävät hyvin käsitellyiltä.

– Pienet varjot, joita voi nähdä hänen nenänsä vieressä, ovat luultavasti merkkejä pistoksista, joiden avulla on yritetty päästä eroon nenän ja suun viereisistä rypyistä, Behnam kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja