Demi Mooren nuori tytär poseeraa pakarat paljaana – katso kuvat

Näyttelijä Demi Mooren 20-vuotias tytär poseeraa mustavalkoisissa muotikuvissa yllättäen pakarat paljaana.

Näyttelijä Demi Mooren ja Bruce Willisin yhteinen 20-vuotias tytär paljastaa pakaransa mustavalkoisissa muotikuvissa.

Romanttisissa kuvissa nuori hiuksensa juuri vaaleiksi värjännyt Scout Willis on noussut moottoripyörän selkään yllään 70-luvun tyylinen turkkiliivi, valkoinen paita – jaloissaan naisella on pelkät ratsastusmaailmasta tutut chapsit eli nahkaiset tai mokkakankaiset irtolahkeet.

Mitä äiti edellä, sitä tytär perässä: Demi Moore, 49, julkaisi Twitterissä taannoin yläosattomia sekä bikinikuvia kuvia itsestään ikään kuin todistellakseen, kuin hyvältä hän edelleen näyttää. Moore itse kertoo kuitenkin yrittäneensä opettaa tyttärilleen, että kaikki näyttävät erilaisilta – se tekee jokaisesta kauniin.

– Olen yrittänyt opettaa tyttärilleni ettemme me kaikki sovi samaan muottiin, kauneutta on kaikissa eri muodoissa, koossa ja väreissä, mutta me elämme kulttuurin keskellä, jossa nuoruus ja laihuus ovat pakkomielteitä – se tekee meistä kaikista uhreja, Moore kuvaili brittiläisessä ELLE-lehdessä.

Moorella on kolme tytärtä ex-miehensä Bruce Willisin kanssa: Rumer, 23, Scout, 18, ja Tallulah, 17. Moore erosi hiljattain Ashton Kutcherin kanssa, joka jäi kiinni pettämisestä nuoremman naisen kanssa.


MTV3/Helmi

Lähde: Splash, haveuheard.net

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja