David Beckham: Tämän naurettavan asun käyttöä kadun eniten!

Jalkapallotähti David Beckham myöntää aina pitäneensä muodista – mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi tehnyt muutamaa muotimokaa silloin tällöin.

David Beckham, 36, rakastaa muotia, mutta myöntää, että on mokannut menneisyydessään asuvalinnallaan muutamankin kerran. Tosin mokalta asuvalinta on tuntunut vasta jälkikäteen.

– Minä ja Victoria käytimme kerran yhteensopivia nahka-asuja. Ne olivat Versacen. Sitä vetoa olemme jälkikäteen miettineet tyyliin: "Mitä oikein ajattelimme?" Siitä saamme hyvät naurut, David kertoi H&M Life -sivustolle.

Vaikka komistuksella onkin huumorintajua mitä muotiin tulee, hän ottaa sen myös melko vakavasti. Monissa muotikampanjoissakin mukana ollut Beckham vakuuttaa, että hän ei ryhdy niihin vain nätiksi naamaksi, vaan haluaa olla tekemisessä mukana.

– Jos en voi olla täysillä ja konkreettisesti mukana jossain, en halua olla missään tekemisissä sen kanssa. Siitä olen urani aikana pitänyt kiinni. En halua vain antaa nimeäni johonkin miten vain käytettäväksi, David kertoo.

Esimerkiksi yhteistyössä H&M-ketjua varten hän suunnitteli itse miesten alusvaatemalliston.

– Luulen, että H&M oli mielissään siitä, että olin täysillä mukana, David kertoo.

Itse asiassa Victoriakin oli suunnittelussa mukana, sillä futistähti paljastaa kysyneensä muotisuunnittelijavaimoltaan mielipiteitä tämän tästä.

– Jos kenen, niin hänen arviointikykyynsä luotan ja hänellä on asiantuntemusta, David perustelee.

David pitää myös mahdollisena, että suunnittelisi jokin päivä yhtä ison vaatemalliston, mitä vaimonsa Victoria on tehnyt.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde: Stylenews.peoplestylewatch.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja