Dallapé laulamassa serenadia äidin ikkunan alla

Dallapé on Suomen historian merkittävimpiä tanssiorkestereita, joka on jo vuodesta 1925 lähtien hurmannut yleisöä, solisteinaan aina maan kuumimpia nimiä. Dallapén riveissä ovat laulaneet niin Olavi Virta kuin Georg Malmstenkin. Nyt orkesteri on herätetty henkiin uuteen aikakauteen, solisteinaan mm. Topi Sorsakoski ja Sami Saari.

Mikä olisikaan upeampi äitienpäivälahja, kuin saada tyylikkäät, valkoisiin smokkeihin pukeutuneet laulajat esittämään äidin ikkunan alle vaikkapa "Sä kaunehin oot" -sävelmää?

Uudelleen henkiin herätetyn Dallapén uuden albumin ja alkavan kesäkiertueen kunniaksi Helmi ja Emi järjestivät yhdessä kilpailun, jossa palkintona oli uuden Dallapén privaatti serenadi äitienpäivänä.

Onnetar suosi arvonnassa Anneli Malmströmiä Vantaalta, joka toivoi Dalapén laulamaan yllätyksenä sisarensa Pirkko Koskisen ikkunan alle. Anneli perusteli valintaa näin:

"Sisareni on oikea ihanan äidin perikuva. Hänellä on 3 omaa lasta, joista jo kaksi aikuista. Tämän lisäksi hänestä tuli reilu vuosi sitten mummo ja hän viettää paljon aikaa pienen lapsenlapsensa kanssa. Minulle hän on rakas isosisko, tuki ja turva monessa asiassa. Kun odotin omaa lastani 7 vuotta sitten, 37 vuoden iässä, hän oli täysillä odotuksessa mukana ja on myös ollut suurena apuna lapsenhoidossa.

Pirkko on perinteinen pullantuoksuinen äiti, joka kokkaa ja leipoo, mutta samalla rempseä moottoripyöräilevä mummo, joka ehdottomasti on ansainnut serenadin äitienpäivänä!"

Pirkon ikkunan alle ilmestyi äitienpäivän aamuna kuusi tyylikästä laulajaa kukkien kera. Paikalla olivat myös MTV3 Uutiset, katso Kymmenen Uutisten loppukevennyksestä miten serenadi yllätti päivänsankarin!

Lue myös:

    Uusimmat