Cristiano Ronaldon rivo ele taltioitui kameralle – paikalliset vaativat jopa karkotusta

Jalkapallon Saudi-Arabian pääsarjassa Al-Nassria edustava Cristiano Ronaldo nousi otsikoihin, kun hän otti kiinni sukuelimestään joukkueen hävittyä Al-Hilalille 0-2-lukemin.

Al-Nassrin mestaruustaistelu Al-Ittihadia vastaan kariutui tiistai-iltaisen tappion myötä. Ronaldo sai kuulla provosoivia Messi-huutoja, kun hän oli siirtymässä viheriöltä pukusuojiin. Portugalilainen vastasi kannattajien huutoihin nappaamalla kiinni sukuelimestään ja tuijottamalla yleisöä.

Supertähden tempaus raivostutti paikalliset. Urheilutoimittaja Ozman Abu Bakr totesi useiden eri medialähteiden mukaan, että teko oli moraaliton ja Ronaldon sopimus tulisi purkaa välittömästi. Ronaldolle vaadittiin sosiaalisen median raivokkaan palautteen lisäksi myös karkotusta.

– Ronaldon käytös on rikos Saudi-Arabiassa. Se on julkinen siveetön teko, rikos, josta voidaan rangaista vankeudella ja jos olet ulkomaalainen, karkotuksella. Me aiomme tehdä kantelun ministeriölle. En seuraa urheilua, mutta vaikka Al-Hilalin fanit provosoivatkin häntä, niin reaktio oli väärä, asianajaja Nouf Bint Ahmed kirjoitti Twitterissä.

Somehitiksi noussutta videota oli keskiviikkoon mennessä katsottu sosiaalisessa mediassa miljoonia kertoja. Ronaldo on tehnyt Saudi-Arabiaan siirtymisen jälkeen 11 maalia 13 ottelussa. Hän teki kolmivuotisen sopimuksen Al-Nassrin kanssa. 

Katso tilanne alta. Pääkuvan videolla samassa ottelussa nähty Ronaldon tyly kuristusote. Video poistuu näkyviltä perjantai-aamuna Reutersin rajoituksien vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat