Cristiano Ronaldon penkittäminen johti korvauksiin henkisestä kärsimyksestä

0:56
Cristiano Ronaldo pommitti huiman vapaapotkumaalin Mestarien liigassa viime elokuussa.

Kaikkiaan 162 jalkapallofania on saanut korvauksia, kun he eivät nähneetkään Cristiano Ronaldon suorituksia Etelä-Koreassa kesällä 2019 järjestetyssä näytösottelussa. 

Juventus matkusti tuolloin Etelä-Koreaan ja kohtasi siellä paikallisen liigan tähtipelaajista kootun joukkueen. Ottelua mainostettiin pitkälti Ronaldolla, mutta 65 000 paikalle tullutta katsojaa joutui pettymään, kun portugalilaishyökkääjä pysyi vaihtopenkillä koko matsin ajan. 

Osaa heistä kismitti siinä määrin, että 162 katsojaa päätti syyttää ottelun järjestäjää harhaanjohtavasta markkinoinnista. 

Se tuotti tulosta, sillä uutistoimisto AFP:n mukaan järjestäjä joutuu hyvittämään heille ottelulipun hinnan ja maksamaan jokaiselle vielä noin 40 euroa "henkisestä kärsimyksestä". 

Suomessakin on nähty vastaavanlainen tapaus, kun eräs fani vaatii korvauksia HJK:n ja Barcelonan välisestä vuonna 2014 pelatusta harjoitusottelusta. Tuolloin Barcelonan tähdet Lionel Messi ja Neymar eivät matkustaneet Helsinkiin. Kuluttajariitalautakunta ei suositellut hyvityksiä lipunostajalle.  

Lähde: AftonbladetLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja