Conor McGregorilla läikkyi yli – taustajoukot joutuivat pysäyttämään UFC-tähden punnituksen jälkeen

UFC-tähti Conor McGregor sekosi - heitti nokkakärryt bussin ikkunaan 0:40

Vapaaottelutähti Conor McGregorilla läikkyi yli punnitustilaisuudessa ennen Las Vegasissa käytävää UFC:n kevytsarjan titteliottelua venäläistä Habib Nurmagomedovia vastaan. Lavalla olleet taustajoukot joutuivat pysäyttämään puolustavaan mestariin käsiksi pyrkineen irlantilaistähden.

Ylälaidan videolla kuvaa McGregorin huhtikuisesta raivokohtauksesta, jonka hän kanavoi muun muassa Nurmagomedovia kuljettaneeseen bussiin.

175-senttisen McGregorin kohdalla vaaka kilahti 70,0 kiloon, kun taas 178-senttisellä Nurmagomedovilla oli painoa 70,3 kiloa. Jo puntarin päällä ollessaan McGregor lietsoi tunnelmaa huutamalla ja takomalla rintaansa vinhasti. Hänen jälkeensä punnittu Nurmagomedov otti viileämmin ja nosti etusormensa pystyyn.

McGregor jatkoi räväkällä linjallaan, kun kaksikko ohjattiin tuijottamaan toisiaan. Irlantilaistähti huusi Nurmagomedoville jatkuvasti ja löi kaksikkoa erottanutta toimitsijaa käsille, kun tämä oli torunut häntä. 

Nurmagomedov osoitti McGregoria ja näytti käsillään, että tule tänne. McGregor potkaisi tämän jälkeen ilmaan, muttei kuitenkaan osunut venäläismestariin.

McGregor pyrki vielä käsiksi Nurmagomedoviin, ja taustajoukot joutuivat asettumaan kuumana käyneen irlantilaisen tielle. Video tilaisuudesta on katsottavissa alapuolen videolta.


On hyvin mahdollista, että aggressiivisena persoonana tunnetun McGregorin kiivastelu oli osa irlantilaisen etukäteen suunnittelemaa show'ta. Joka tapauksessa punnituskin oli kuumana toisiaan kohtaan käyneen kaksikon välillä sähköinen.

Kaksikon välinen titteliottelu käydään Las Vegasissa varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Puolustavalla mestarilla Nurmagomedovilla on hallussaan MMA:n pisin tappiottomien otteluiden putki 26–0. Supertähti McGregor on puolestaan otellut UFC:ssä viimeksi vuonna 2016, mutta kokeillut sen jälkeen siipiään nyrkkeilyssä: Floyd Mayweather nujersi hänet viime vuonna kohutussa ottelussa teknisellä tyrmäyksellä.

Lue myös:

    Uusimmat