Colorado Avalanchen pelit siirtyvät – kolme pelaajaa asetettu koronalistalle

Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustaman Colorado Avalanchen kolme seuraavaa ottelua on siirretty, ilmoitti NHL-jääkiekkoliiga perjantaina. Syynä on se, että joukkueesta on kolmas pelaaja siirretty NHL:n koronaprotokollalistalle.

Coloradon piti pelata Los Angeles Kingsiä vastaan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa sekä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Pelit on siirretty myöhemmin pelattavaksi, samoin kuin ensi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavaksi aiottu ottelu St. Louis Bluesia vastaan. Näillä näkymin Avalanche pelaa seuraavan kerran ensi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa St. Louisia vastaan.

Aiemmin joukkueesta koronaprotokollaan on asetettu puolustaja Bowen Byram ja maalivahti Philipp Grubauer.

NHL kertoi perjantai-iltana myös, että pitkään peleistä sivussa ollut Vancouver Canucks nähdään jäällä sunnuntaina Toronto Maple Leafsia vastaan. Edellisen ottelunsa Canucks pelasi 24. maaliskuuta, ja sen jälkeen alkoi pelitauko positiivisten koronavirustestien myötä. Canucksin pelaajilla on todettu 22 koronavirustartuntaa.

Canucksilla jäi taukonsa aikana kymmenen peliä pelaamatta. Ne kaikki on aikataulutettu uusiin pelipäiviin, ja liigan Pohjoisen divisioonan kautta on Vancouverin rästipelien myötä venytetty toukokuun 19. päivään. Canucksilla on edessään 19 ottelua 33 päivän aikana.

Alun perin NHL:n runkosarjan piti päättyä 8. toukokuuta. Liigassa on siirretty koronaprotokollan myötä nyt kaikkiaan 53 ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat