Coldplay-laulaja: Gwyneth Paltrow vaimona on kuin lottovoitto!

Chris Martin on paljastanut, että naimisissa olo Gwyneth Paltrown kanssa on kuin olisi voittanut lotossa.

Coldplayn nokkamies Chris Martin, 34, myöntää uudessa haastattelussa tuntevansa itsensä todella onnekkaaksi saadessaan olla naimisissa näyttelijä Gwyneth Paltrown, 39, kanssa – eikä vain siitä syystä, että nainen on Martinin ainoa vakava suhde, joka tällä on koskaan ollut.

Muusikkoa haastatellut Anthony Mason kysyi mieheltä onko totta, että hänellä on ollut elämässään vain yksi vakava suhde.

– Kyllä vain. Olen siinä parhaillaan, Martin vastasi.

Mason sanoi, että on "melko epätavallista" ettei Martinilla ole ollut vakavasti otettavia tyttöystäviä aiemmin ja totesi miehen tehneen melko harppauksen.

– Onko se iso harppaus? Mitä, ai luuserista Oscar-voittajaa deittailemaan? Se on valtava harppaus. Jos rehellisiä ollaan, se on kuin lottovoitto, Martin sanoi nauraen.

Martin ja Paltrow avioituivat vuonna 2003 ja heillä on kaksi lasta, viisivuotias Moses ja Apple, 7. Pari ei yleensä puhu suhteestaan ja heidät nähdään hyvin harvoin julkisesti yhdessä. Julkkistapahtumien punaisella matolla paria ei olla nähty yhdessä koskaan. Paltrow kertoi Ellen haastattelussa ymmärtävänsä, miksi mies haluaa pitää avioliittonsa yksityisenä.

– Hän tekee musiikkia faneilleen, eikä halua musiikkinsa muistuttavan kuuntelijoitaan tylsästä julkkisparista. Ymmärrän sen, Paltrow sanoi.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja