Mainos

CNN:n lähde: Vankilan naistyöntekijä oli aikeissa hakea vangit, mutta menikin sairaalaan

CNN:n lähteen mukaan tutkijat uskovat, että Clintonin vankilassa työskennellyt Joyce Mitchell aikoi hakea vangit. Nainen kuitenkin muutti viime hetkellä mielensä.

Lähteen mukaan hän hakeutui viikonloppuna lääkäriin paniikkikohtausten takia. Mitchell on tällä hetkellä kuulusteltavana.

Murhasta tuomitut 48-vuotias Richard Matt ja 34-vuotias David Sweat tekivät sunnuntaina historiallisen vankilapaon Clintonin korkean turvatason vankilasta New Yorkin osavaltiossa. 

CNN:n toisen lähteen mukaan Mitchellin puhelinta on käytetty lukuisten Mattiin liittyvien puheluiden soittamiseen. Vielä on epäselvää, kuka soitti puhelut, ja milloin ne on soitettu. Viranomaiset yrittävät nyt saada selville, tiesikö Mitchell, että hänen puhelintaan on käytetty.

Mitchellin poika Tobey Mitchell puolustaa äitiään. Hän sanoi NBC:lle, ettei hänen äitinsä riskeeraisi omaa tai muiden henkeä miesten pakomatkan onnistamiseksi.

Karkureiden etsinnät jatkuvat nyt neljättä päivää. Eilen etsintäoperaatio kohdistui muiden muassa Willsboro-nimiseen kaupunkiin, josta tuli vankipakoon mahdollisesti liittyvä silminnäkijähavainto. Kaupungissa oli nähty kaksi epäilyttävän näköistä miestä kävelemässä ajotiellä keskellä rankkasadetta. Kun auto lähestyi miehiä, he pakenivat paikalta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.