Cindy Crawford poseeraa kannessa ilman housuja, katso

Mitä Madonna ja Lady Gaga edellä, sitä supermalli Cindy Crawford perässä. Mallikaunotar poseeraa nyt muotilehden kannessa ilman pöksyjä.

Supermalli Cindy Crawford, 45, näyttää meksikolaisen Voguen kannessa olevansa edelleen valovoimainen ja upeavartaloinen nainen. Kaunotar on stailattu kanteen Lady Gagan ja Madonnan suosimaan housut pois -tyyliin: Cindyllä on yllään pelkät mustat alusvaatteet ja niittinahkatakki.

Cindy Crawford avautui vastikään, että hän tuntee itsensä nykyään ulkopuoliseksi mallibisneksessä, kertoo Huffingtonpost.com. Entinen huippumalli myöntää huomanneensa, että mallit ovat entistä kapoisempia ja pienempiä.

– Kun minä olin malli, normaali vaatekoko oli 34. Nykyään mallit ovat jopa kokoa 30, hän kauhisteli.

Entinen huippumalli valittiin vuonna 1993 maailman kauneimmaksi naiseksi. Kaunotar kertoi Parade Magazinelle, että tittelistä huolimatta hänellä on omat epävarmuutensa.

– En näytä enää samalta kuin 20 vuotta sitten. Joskus haikailen, että voi kunpa näyttäisin, mutta samalla mietin kasvavia lapsiani ja avioliittoani. Jos se kaikki toimii, niin on helpompaa hyväksyä pienet rypyt ja painovoiman tekemät temput, hän totesi.

MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com ja Parade Magazine

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja