Christoffer Standberg esitteli uuden sketsihahmonsa: "Kuule nyt kerrot Seijalle kaiken!"

3:15
Katso videolta sketsihahmon ensi-esiintyminen!

Putousta tähdittävä Christoffer Strandberg esitteli uuden sketsihahmonsa suorassa lähetyksessä.  

Näyttelijä Christoffer Strandberg marssitti esiin sketsihahmonsa Salon Seijan lavalle Putouksen ensimmäisessä suorassa lähetyksessä lauantaina. 

Salon Seija on ammatiltaan parturi-kampaaja, ja hän on kotoisin Salosta. Yleisöä hauskuuttanut sketsihahmo kertoi mottonsa olevan: "Kuule nyt kerrot Seijalle kaiken!"

Salon Seija kertoi tavallisen arkipäivänsä kulkevan usein samalla kaavalla. 

– Papiljotit-potta-permanentti. Kampaamon ekat asiakkaat ovat eläkeläismummot, joille laitetaan papiljotit. Iltapäivällä tulee äidit lasten kanssa. Kakaroille leikataan sukupuolesta riippumatta pottatukka, mammoille laitetaan samalla joku nätti kaksisävyvärjäys. Päivän viimeiset asiakkaat ovat sitten daamit, joilla on iltamenoja. Heille fiksataan oikein näyttävä permanentti. Näin homma on pyörinyt 80-luvulta asti ja hyvin pyörii! Salon Seija kertoo. 

Hän kertoo ammatissaan parasta olevan se, että ihmiset luottavat kampaajaan. 

– Ihmiset luottavat kampaajaan ja kertovat hänelle elämänsä ilot, surut ja suurimmat salaisuudet. Sitä ei noin vaan kerrota eteenpäin. Ai kamala, minähän en tätä tiedä, mutta Vuorisen Tainan miehellä on toinen nainen. Arvaa kuka! No Keräsen Ritva! Ja Niemiset joutuu varmaan muuttamaan uudesta huvilasta, kun Jarmo on saanut potkut. Kato Erkki, siis Ullan Erkki oli huomannut, että Jarmon auto on päivisin pihassa. Että töissä se ei ainakaan ole!

Ohjelman juontajana nähdään Roope Salminen. Lauantai-iltoja vauhdittavat viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea LeinoMalla MalmivaaraHeikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja