Christina Aguilera örvelsi humalassa – poliisi vei putkaan

Poliisi poimi päihtyneen laulaja Christina Aguileran talteen katsottuaan, ettei tähti kykene pitämään itsestään huolta.

Burlesque-elokuvan tähti Christina Aguilera pidätettiin varhain eilen aamulla julkisesta päihteiden väärinkäytöstä. 30-vuotias laulaja ja tämän poikaystävä Matthew Rutler otettiin talteen läntisessä Hollywoodissa, Los Angelesissa, kello 2.45 aamuyöstä. Rutler pidätettiin, sillä hän ajoi autoa päihteiden vaikutuksen alaisena. Järjestysviranomaisen puhemiehen Steve Whitmoren mukaan Aguileraa ei syytetä mistään rikoksesta.

Aguilera läpäisi samana aamuna raittiustestin ja sai lähteä ystävänsä kyydillä kotiin. Hänelle jää kuitenkin merkintä rekisteriin julkisesta päihteiden väärinkäytöstä.

Puhemies Whitmore paljasti, että pysäytettyään Rutlerin auton poliisi huomasi, ettei Aguilera ollut kykenevä pitämään huolta itsestään ja otettiin tästä syystä huostaan.

– Hän ei ollut riidanhaluinen, hän ei vain kyennyt pitämään huolta itsestään. Jos ihminen on lamaantunut, viranomaisen on tehtävä päätös tilanteen mukaan. Tässä tapauksessa molemmat heistä olivat päihteiden vaikutuksen alaisena. Henkilön oman turvallisuuden vuoksi otimme hänet talteen, kunnes hän pystyy taas selviytymään omin voimin, Whitmore kertoo.

Aguileran poikaystävä Rutler, jonka kaunotar tapasi Burlesquen kuvauksissa, alkoivat deittailla naisen erottua miehestään Jordan Bratmanista viime vuonna. Rutler sai asianmukaisen rangaistuksen ja pääsi vapaaksi takuita vastaan.

Räväkkänä tunnettu, vauvaa odottava artisti Pink ei voinut vastustaa kiusausta ja kuittaili asiasta Aguileralle Twitterin kautta. Myös vauhdikasta elämänvaihetta taannoin elänyt Britney Spears sai osansa:

– Britney ja Christina – eivätkö kaikki olleet sitä mieltä, että minä olisin se rettelöitsijä? KATSO ÄITI!!! EI KÄSIRAUTOJA!!!

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja