Christian Erikseniltä ensikommentit sydänpysähdyksestään

5:23
Tanskan maajoukkueen lääkäri vahvisti Christian Eriksenin kärsineen sydämen pysähtymisen.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-debyytissä Tanskaa vastaan koettiin kauhunhetkiä, kun Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan. Sairaalahoidossa oleva tanskalaistähti kommentoi nyt ensimmäistä kertaa oloaan tiedotusvälineille.

Epäuskoiset ilmeet piirtyivät jalkapallofanien kasvoille, kun Erikseniä jouduttiin elvyttämään lauantaina pelatussa ottelussa. Tanskan lääkäri Morten Boesen vahvisti sunnuntaina, että kyse oli ollut sydämen pysähdyksestä. Eriksen saatiin elvytettyä ensimmäisellä yrityksellä defibrillaattorilla.

Tanskan maajoukkueen suurin tähti voi jo paremmin ja on pystynyt viestittelemään sairaalasta ulkomaailmaan. Eriksen välitti viestin La Gazzetta dello Sportille, joka nosti tämän sitaatit paperilehden etusivulle.

– Kiitos, en aio luovuttaa. Voin nyt paljon paremmin, mutta haluan ymmärtää, mitä tapahtui. Haluan sanoa kiitokset teille kaikille siitä, mitä olette tehneet hyväkseni, Eriksen kertoi managerilleen, joka välitti viestin italialaislehdelle.

Tanskan EM-turnaus jatkuu torstaina ottelulla Belgiaa vastaan. Huuhkajat pelaa puolestaan keskiviikkona Pietarissa ja vastaan asettuu Venäjä.

Alla olevalla twiitillä Eriksenin kommentit.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja