Mainos

Chisulta uusi hätkähdyttävä Sabotage-video

Vain taivas on rajana - jälleen kerran, kun Chisu julkaisee Sabotage-videon. Miska Ihon ohjaamassa mustavalkoisessa videossa tyttö leikkii kuolemalla ja kävelee talon katolla. Lopussa tyttö huomaa miehen katolla, joka tarjoaa hänelle rinkeleitä. Iho ohjasi myös Chisun edellisen levyn suurmenestyksen Baden-Baden videon.

Sabotage - video on kuvattu 13 kerroksisen talon katolla Helsingin Pasilassa. Kuvauksissa oli tiukat turvallisuusvaatimukset, joissa määrättiin jopa, millainen korko ja pohjamateriaali Chisun kengissä tulee olla. Koko kuvausporukalla oli päällään turvavaljaat.

Ruumis sykki alarm - pakita tyttö hyvä !

- En tajua vieläkään, miten uskalsin kävellä 60 metrin korkeudessa ja alla oli pelkkää tyhjyyttä. Yksi kohta oli tosi pelottava. Mulla nousi ihan kyyneleet silmiin. Oikeasti pelotti tosi paljon. Kun mun piti seistä ihan reunalla ja katsoa horisonttiin, niin se tuntui tosi vaikealta. Siinä mä kävin läpi tosi syviä ajatuksia ja pohdin, että onkohan tämä sitä oikeaa kuoleman pelkoa, pohtii Chisu.

Sabotage on Kun valaistun -levyn ensimmäinen singlelohkaisu. Chisu ei uskaltanut laittaa levylle nimeä: Kun kuolen. Se olisi ollut liian synkkä nimi, vaikka levy kertoo luopumisesta.

- 80-vuotiaana toivon olevani leppoisa keski-ikäinen, joka syö hyvällä omallatunnolla berliininmunkkia. Nautin luonnosta ja ulkoilusta haaveilee 29 -vuotias Chisu, joka palkittiin viime vuonna ensimmäisenä naistuottajana Emmapatsaalla.

Chisun säveltämä, sanoittama, sovittama ja tuottama Baden-Baden oli vuoden biisi 2010. Kolmas Emma tuli Vapaa ja Yksin levystä.

45 minuuttia -ohjelmassa keskiviikkona kello 20 Chisun haastattelu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.