Charlotte Gainsbourgin Suomen-keikka peruuntui viime hetkellä

Ranskalaislaulaja Charlotte Gainsbourgin esiintyminen perjantai-illam Garden Party -konsertissa on peruuntunut, tiedottaa Live Nation.

Charlotte Gainsbourgi sai huomata Suomessa perjantai-iltana, että ilman soittimia on vaikea esiintyä. Gainsbourgin henkilökohtaiset soittimet ja backline eivät saapuneet Suomeen ajoissa lentoyhtiön kuljetusongelmien vuoksi. Gainsbourg on yhtyeineen Suomessa, mutta ei erikoissoittimien ja backlinen puuttuessa voi esiintyä show’n edellyttämällä tavalla.

Live Nationin mukaan korvaavaa backlinea ja soittimia on pyritty järjestämään viime hetkille saakka, mutta vastaavia laitteistoja ja soittimia ei ole mahdollista saada paikan päälle.

Gainsbourgia ennen soittanut The Shins soitti hieman pidemmän setin ja samoin pääesiintyjä Regina Spektor soittaa tänään hieman pidempään.

Laulajan tunnettu Gainsbourg on näytellyt myös tanskalaisen ohjaajan Lars Von Trierin elokuvissa. Gainsbourgin vanhemmat ovat laulaja-lauluntekijä Serge Gainsbourg ja tunnettu näyttelijä-laulaja Jane Birkin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat