Mainos

Celine Dion ja Jennifer Lopez tiukkana: Isisin uhkaukset eivät peruuta Las Vegasin konsertteja

Supertähdet Celine Dion, Jennifer Lopez ja Mariah Carey eivät aio perääntyä Las Vegasin keikoistaan, vaikka Isis on julkaissut videon, jolla se listaa Las Vegasin yhdeksi iskukohteeksi Yhdysvalloissa, kertoo viihdesivusto TMZ

Celine Dion, Jennifer Lopez, Mariah Carey ja Backstreet Boys aikovat pitää suunnitellut keikkansa Las Vegasissa, vaikka Isis on julkaissut videon, jossa se uhkaa tehdä "yksinäisten susien" iskuja Las Vegasiin.

Turvatoimet nostetaan ennennäkemättömän korkealle tasolle sekä uhkauksen että tämänviikkoisen Manchesterin iskun takia.kertoo TMZ. Iskussa Ariana Granden konserttiin Manchesterissa kuoli 22 ihmistä.

Celine Dion ja Jennifer Lopez esiintyivät Vegasissa eilen ja esiintyvät uudestaan viikonloppuna. Backstreet Boysin on määrä esiintyä ensi kuussa ja Mariah Careyn pian sen jälkeen.

TMZ on kysynyt konserttien järjestäjiltä saavatko ihmiset rahansa takaisin, jos he eivät uskalla mennä konsertteihin. Osa järjestäjistä on sanonut, että rahat todennäköisesti palautetaan.

Isis julkaisi maanantaina videon, jossa Las Vegas on mainittu yhtenä Yhdysvaltain kaupunkina, johon saatetaan iskeä.

Yhdysvaltalaismedian, muun muassa FOX5:n, mukaan sekä FBI että paikallinen poliisi ovat ottaneet uhkaukset vakavasti, mutta rauhoittelevat yleisöä. FBI sanoo seuraavansa tapahtumia ja tekee jatkuvasti laajaa yhteistyötä viranomaisten kanssa, jotta kansalaiset ovat turvassa. Las Vegasin poliisi vakuutti myös tekevänsä kaikkensa terrorismin estämiseksi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja