Catherine Zeta-Jones: Mielialahäiriö vahvisti avioliittoa

Näyttelijät Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones ovat olleet aviossa 12 vuotta.

Vuonna 2011 Zeta-Jonesilla todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö ja hän oli viiden päivän ajan hoidossa vakavan masennuksen vuoksi. Vuotta aikaisemmin hänen aviomiehensä Michael Douglas oli sairastunut vakavaan kurkkusyöpään.

43-vuotias näyttelijä kertoo InStyle-lehden haastattelussa heidän molempien päässeen yli vaikeista ajoista. Zeta-Jonesin mukaan diagnoosin saatuaan hän on tutustunut paremmin itseensä ja myös 68-vuotiaaseen aviomieheensä. Sen johdosta vuonna 2000 solmittu avioliitto on vahvistunut entisestään.

– Se oli intensiivistä aikaa. Oli hyviä ja huonoja hetkiä. Selvitin itselleni, kuka oikeasti olen ja kenen kanssa olen naimisissa.

Zeta-Jones myös kertoo pitävänsä itsensä terveenä välttämällä internetin käyttöä, koska ei halua lukea itsestään negatiiviseen sävyyn kirjoitettuja asioita.

Näyttelijä haluaa puhua mielialahäiriöstään julkisesti, koska haluaa sitä kautta auttaa muita sairastuneita.

– En ole sellainen ihminen, joka huutelee yksityisasioistaan julkisesti. Mutta tulemalla julkisuuteen, haluan kertoa mielialahäiriön olevan hallittavissa ja poistaa häpeän leimaa sitä kantavilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat