Mainos

Carreysta uusi kuuden miljoonan dollarin mies

Kuminaamainen Hollywood-koomikko Jim Carrey esittää pääosaa vuonna 2005 elokuvateatterilevitykseen valmistuvassa elokuvassa Kuuden miljoonan dollarin mies. Elokuva on uusintafilmatisointi 1970-luvun televisiosarjasta.

Niin sarjassa kuin elokuvassakin pääosassa on Yhdysvaltain armeijan eversti. Eversti joutuu onnettomuuteen ja armeijan asiantuntijat rakentavat hänelle uuden kehon mekaanisista laitteista. 1970-luvun tv-sarja oli vakavissaan tehtyä agentti- ja supersankariteemoja yhdistelevää toimintaviihdettä. Carreyn tähdittämä elokuva tulee sen sijaan olemaan komedia.

Tämänvuotisella jättimenestyksellään Bruce - taivaanlahja Jim Carrey vakiinnutti vakavampien elokuvien sarjan jälkeen jälleen asemansa Hollywoodin suurimpien koomikkojen joukossa. Kuuden miljoonan dollarin miestä tehtäessä hän tulee kuitenkin työskentelemään vakiintunutta 20 miljoonan dollarin palkkaansa pienemmällä summalla, sillä hän on ollut itse ajamassa elokuvan filmatisointia.

Elokuvan tuottaa Dimension Films ja ohjaa Todd Phillips. Yhteistyötuottajana tulee toimimaan Universal Studios, joka vieläkin omistaa oikeudet Steve Austinin hahmoon.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja