Carolinan tuntematon sensaatioapulainen hämmästytti Teuvo Teräväisen – "Pari ekaa lörpsäytti sisään"

MTV Urheilun haastattelussa Teuvo Teräväinen Toronto pelin jälkeen:"Pari ekaa lörpsähti sisään" 3:40
Videolla Teuvo Teräväisen mietteitä Toronto-ottelun jälkeen.

Carolina Hurricanesin ja Toronto Maple Leafsin välisestä NHL-ottelusta muodostui ikimuistoinen, kun Carolina joutui turvautumaan hätämaalivahtiin joukkueiden molempien kassareiden loukkaannuttua.

Carolinan tolppien välissä ottelun aloittanut James Reimer loukkaantui avauserässä, ja maalille luisteli Petr Mrazek. Tshekkivahti loukkaantui Carolinan suureksi epäonneksi toisen erän puolivälissä, mikä asetti joukkueen suuren pulman eteen. Joukkueen suomalaistähti Teuvo Teräväinenkin kummasteli erikoista ottelua.

– Oli aika erikoinen peli. Saimme johtoaseman ja sitten alkoi veskareita tippumaan pelistä pois, Teräväinen ihmettelee MTV Urheilulle.

Apu löytyi kuitenkin läheltä, kun joukkueen tolppien väliin hälytettiin AHL-joukkue Toronto Marliesin kotihallin jääkoneenkuljettaja David Ayres. 42-vuotias hätävahti päästi kaksi maalia, mutta torjui kuitenkin Carolinan 6-3-voittoon.

– Ei mitään hajua, kuka kaveri on, mutta pari ekaa lörpsäytti sisään, mutta alkoi sitten ottamaan muutaman kopinkin. Aikamoinen voitto, Teräväinen summaa Ayresin suoritusta.

Teräväinen onnistui iskemään ottelussa kauden 13. täysosumansa. Suomalaistaituri on saalistanut nyt 61 ottelussa 57 pistettä. Tällä pistetahdilla Teräväinen saattaa rikkoa oman henkilökohtaisen yhden kauden piste-ennätyksensä. Teräväinen suhtautuu itse omaan kauteensa tyynesti.

– Totta kai aina voi pelata paremmin, mutta olisi varmaan voinut huonomminkin mennä. Tuntuu, että on vähän taas ehkä kehittynyt, Teräväinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat