Carolinan päävalmentaja vahvistaa osan kohuvalmentajaan kohdistuneista rajuista syytöksistä – "Se todellakin tapahtui"

Carolina Hurricanesin nykyinen päävalmentaja Rod Brind’Amour vahvistaa osan Bill Petersiin kohdistuneista syytöksistä.

Calgary Flamesin nykyinen päävalmentaja Peters on ollut viime päivinä myrskyn silmässä. Hänen entinen pelaajansa Akim Aliu syytti häntä alkuviikolla rasistisesta käytöksestä. Myös Petersin toinen entinen pelaaja Michal Jordan avautui tämän rajuista valmennusmetodeista. 

Jordan pelasi Hurricanesissa 2010–16. Peters toimi Carolinan päävalmentajana 2014–18. Jordan kertoi, että Peters olisi potkaissut tshekkiläistä kovaa pelin aikana. Myös muut pelaajat saivat osansa. 

– Kokemukseni mukaan hän on NHL:n huonoin valmentaja. Potki minua ja löi toista pelaajaa päähän ja teeskenteli sitten kuin ei olisi tapahtunut mitään. En voinut uskoa mitä tapahtuu parhaassa liigassa. Olen onnellinen, ettei minun tarvitse käydä sitä enää läpi, Jordan jatkoi. 

Nyt asiaan on puuttunut myös Hurricanesin nykyinen päävalmentaja Brind’Amour, joka toimi tuolloin Petersin apuvalmentajana. 

– Se todellakin tapahtui, Brind’Amour vahvisti Hurricanesia läheltä seuraavalle The Athelticin toimittajalle Sara Civille

Peters on siirretty sivuun ainakin toistaiseksi Flamesin toiminnasta. Hän ei valmennakaan ensi yönä Suomen aikaa Flamesia ottelussa Buffalo Sabresia vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat