Burleskitähti vilautteli punaisella matolla

Viime vuonna parhaan ohjaajan palkinnon lunastananeen Mathieu Amalricin Kiertue-elokuvan tähti Julie Atlas Muz antoi pyllynposkien vilkkua punaisella matolla.

Tournée-elokuvan tähti, burleskiesiintyjä Julie Atlas Muz valitsi Cannesin punaiselle matolle hätkähdyttävän asun; läpinäkyvässä mekossa strategisia alueita peittivät vain ruusunterälehtimäiset koristeet. Ohjaajaksi ryhtyneen ranskalaisen näyttelijän Mathieu AmalricinKiertue-elokuvan muutkin tähdet olivat monen mielestä punaisen maton kaivattu väriläskä.

Elokuvassa Julie Atlas Muzin lisäksi esiintyy burleskitähdet Dirty Martini, Mimi Le Meaux, Kitten On The Keys, Evie Lovelle ja Roky Roulette. Elokuva kertoo dokumentaarisin ottein epäonnisen managerin ympäri Ranskaa kuljettamasta burleskishow'sta ja show'n esiintyjien ihmissuhdeongelmista.

Julie Atlas Muz tunnetaan humoristisista ja mieleenpainuvista esityksistään. Hänet on nähty burleskilavoilla niin perinteisen viuhkatanssin tiimellyksessä kuin erikoisemmissakin esityksissä. Esiintyjä valittiin vuonna 2006 Miss Exotic Worldiksi.

Burleski on pitkät juuret omaava esiintymismuoto, joka yhdistää stripteasea, tanssia, komiikkaa ja näyttelemistä. Burleskiesitykset voivat olla kaikkea poliittisen kannanoton ja tanssiesityksen väliltä. Burleski on alkanut viime vuosien aikana nostaa myös Suomessa päätään.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja