Broilerin koipi-stroganov 27.11.2000

Toimittaja Ari Malmberg

4 broilerin koipea
2 punasipulia
2 porkkanaa pala selleriä
noin 6 dl kanalientä
1-2 rkl tomaattipyreetä
suolaa ja pippuria
1/2 dl kevytkermaa tai ruokacremeä
2 maustekurkkua
(piparjuuritahnaa)

1. Kuori sipulit, porkkanat ja selleri ja leikkaa ne kuutioiksi.
2. Poista broilerin koivista nahka ja paista koivet pinnalta kauniin ruskeiksi uutiot kasarissa. Lisää kanalientä niin, että kasvikset peittyvät. Pane broilerin koivet päälle. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla.
3. Hauduta ruokaa kannen alla, kunnes broilerit ovat kypsiä ja kasvikset ovat pehmenneet.
4. Lisää lopuksi kerma ja kiehauta.
5. Kuutioi maustekurkut ja lisää ne juuri ennen tarjoilua (halutessasi sekoita joukkoon vielä ruokalusikallinen piparjuuritahnaa)
6. Tarjoa broilerin koipien kanssa keitettyä riisiä ja raikasta salaattia.

Lue myös:

    Uusimmat