Broilerikääröt ja paprikariisit 12.11.1999

Toimittaja Sonja Blåberg

Broilerikääröt 1


4 maustamatonta broilerinfileepihviä
mustapippuria

Täyte

:
75 g pekonia
1 pieni sipuli
100 g herkkusieniä
75 g sinihomejuustoa
(käy myös valkohomejuusto)

kanalientä tai vettä ja kanafondia yrtinoksa koristeeksi

Nuiji broilerinfileepihvit varovasti kelmun läpi vielä ohuemmaksi. Hienonna pekoni, sipuli ja sienet pieneksi silpuksi, paista niitä pannulla. Nosta pannu sivuun ja lisää murustettu aurajuusto, sekoita täytteen aineet keskenään. Laita täytettä nuijituille fileille ja kääri filee täytteen ympärille, kiinnitä coctailtikulla.
Ruskista kääröjä pannulla joka puolelta. Kaada pannuun lopuksi lihalientä ja anna hautua noin viisi minuuttia kannen alla. Koristele kääröt yrtinoksilla ja tarjoa raikkaan salaatin ja paprikariisin kera.

Broilerikääröt 2


4 maustamatonta broilerinfileepihviä
mustapippuria

Täyte:


75 g keittokinkkua
1 pieni sipuli
100 g herkkusieniä
75 g tuorejuustoa
kanalientä tai vettä ja kanafondia yrtinoksa koristeeksi
Nuiji broilerinfileepihvit varovasti kelmun läpi vielä ohuemmaksi. Hienonna, sipuli ja sienet pieneksi silpuksi, paista niitä pannulla. Nosta pannu sivuun ja lisää suikaloitu kinkku ja tuorejuusto, sekoita täytteen aineet keskenään.
Laita täytettä nuijituille fileille ja kääri filee täytteen ympärille, kiinnitä coctailtikulla. Ruskista kääröjä pannulla joka puolelta. Kaada pannuun lopuksi lihalientä ja anna hautua noin viisi minuuttia kannen alla. Koristele kääröt yrtinoksilla ja tarjoa raikkaan salaatin ja paprikariisin kera.

Paprikariisi


3 dl basmatiriisiä
1 keltainen ja
punainen paprika

Pilko paprikat hyvin pieniksi kuutioiksi. Keitä riisi ohjeen mukaan melkein kypsäksi, lisää paprikakuutiot riisin joukkoon sekoita ja hauduta vielä muutama minuutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja