4-5 broilerin rintafileetä tai -palaa
tilkka öljyä
1-2 tl chilimaustetta
0,5 -1 tl rouhittuja koriantereita
2 tl kanelia
ripaus muskottia
2 tl (ruskeaa)sokeria
1/2-1 purjo
2 sipulia
pala chiliä
1 tlk tomaattimurskaa
suolaa
kanalientä tarvittaessa
2 kokonaista pakastemaissia tai 1 pss maissinjyviä(pakaste)
persiljaa tai tuoretta korianteria
Leikkaa broilerin fileet poikittain kahtia. Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja suikaloi sipulit lohkoiksi. Viipaloi chili. Sekoita mausteet keskenään. Ruskista broileripalat kevyesti. Lisää joukkoon purjo ja sipuli ja kuullota hetki. Ripottele joukkoon mausteseos ja chilisuikaleet, kääntele hyvin. Lisää tomaattimurska ja ripaus suolaa. Kypsennä hauduttaen kannen alla 20-30 minuuttia. Tarkista maku. Kypsennä kokonaisia maisseja pakkauksen ohjeen mukaan esim. mikrossa tai höyrytä kypsiksi broilerin päällä joko kokonaisina tai neljään osaan leikattuna. Nosta "maissiviipaleet" kauniisti valmiin ruoan päälle ja ripottele pinnalle vähän persiljaa tai korianteria. Tarjoa lisukkeeksi täysjyväriisiä tai perunoita ja leipää.
Broileria eteläamerikkalaisittain 9.5.2001
Julkaistu 20.05.2001 19:50
Lisää aiheesta:
Jyrkin auto rysähti metsätiellä "näkymättömään" esteeseen – voiko tämä olla laillista?Katariinan "salainen vinkki" Maisemakahvilan raparperipiirakkaan – tulee entistäkin parempaa!Somesta tuttu eläinlääkäri kertoo lemmikkien lopettamisen vaikeudesta: "Ei saa muuttua sellaiseksi, että ei tunnu miltään"Kuunteletko MM-lätkää autossa? Ei ehkä kannattaisi Npc, idk ja bet – ymmärrätkö nuorisokielen termejä?Ruokavirastolta tärkeä hygieniamuistutus: Moni ruoka voi olla riski