Brad Pitt remontoi Ranskan ökykotia

Näyttelijä Brad Pitt on jättänyt puolisonsa Angelina Jolien Yhdysvaltoihin, ja lähtenyt Ranskaan puuhailemaan kartanonsa remonttitöiden parissa. Pariskunta hankki hulppean kartanon Etelä-Ranskasta jo vuonna 2009.

56 miljoonaa dollaria maksava kartano Château Miraval, sijaitsee Etelä-Ranskassa pienessä Brignolesin kylässä, ja se on luokiteltu historialliseksi monumentiksi.

Pariskunnan kerrotaan haluavan luoda nykyaikaisemman tunnelman kartanolle remontin avulla. Uudistustöihin kuluu noin 12 miljoonaa dollaria.

Suurperheelle riittää tilaa

Bradin ja Angelinan kartanossa on mukavasti tilaa pariskunnan kuudelle lapselle. Kompleksiin kuuluu muun muassa 35 makuuhuonetta, miesten ja naisten kuntosalit, biljardisali, viinitila, uima-allas ja sauna.

Kartanoa ympäröi metsä, joka antaa pariskunnalle ja heidän lapsilleen yksityisyyttä. Ympäristössä on useita vesiputouksia, oliivipuita ja järvi. Ranskalaiskylän asukkaat ovat olleet ilahtuneita pariskunnan muuttoaikeista, ja kertoneet kunnioittavansa perhettä alueellaan.

Angelina Jolien ja Brad Pittin kerrotaan uudistavan myös lastensa turvatoimenpiteet. He lisäävät kartanoon kameroita, hälyttimiä, valvontakeskuksen sekä infrapunatunnistimia.

Bradin kerrotaan haluavan rakentaa alueelle moottoripyöräradan. Myös porealtaat, kylpylä, uusi kuntosali ja suurempi viinikellari ovat pariskunnan toivelistalla.

Kartanon perusteellisten kunnostustöiden taustalla on Angelinan toive. Hän toivoo voivansa viettää vähemmän aikaa Yhdysvalloissa, ja Ranskan kodista uumoillaankin pariskunnan ykkösasuntoa.

Katso kuva kartanosta tästä.

Lähde: www.dailymail.co.uk, http://perezhilton.com

MTV3/Siiri L'Ecuyer

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja