Boy George piti seksiorjaa?

Omalaatuinen poplaulaja Boy George on jälleen joutunut kahnaukseen virkavallan kanssa. Laulaja pidätettiin lauantaina epäiltynä miespuolisen seuralaisen vapaudenriistosta. Auden Carlsen pakeni kauhuissaan laulajan Etelä-Lontoossa sijaitsevasta kodista väittäen, että George ja toinen mies kaappasivat hänet ja kahlitsivat hänet seinään.

Carlsen oli tutustunut laulajaan internetissä toimivan treffipalvelun kautta. Miehen mukaan hän ei työskennellyt seuralaisena, mutta hän oli lupautunut poseeraamaan popparin kanssa valokuvissa.

- Kävelin makuuhuoneeseen valkoisiin alushousuihin ja t-paitaan pukeutuneena, kun toinen mies kävi päälleni. George sitoi minut käsiraudoilla kiinni seinäkoukkuun, heidän pidellessä minua paikoillaan, Carlsen muistelee.

28-vuotiaan norjalaisen mukaan entinen Culture Club-yhtyeen laulaja kaivoi esiin laatikollisen seksileluja ja sanoi antavansa miehelle "mitä hän ansaitsee". Pelästynyt mies riuhtaisi itsensä irti ja pakeni asunnosta pelkissä alusvaatteissa.

Poliisi pidätti Georgen ja vei laulajan poliisiasemalle. Laulaja vapautettiin myöhemmin takuita vastaan. Poliisi selvittää nyt, syyllistyikö 45-vuotias laulaja pahoinpitelyyn ja vapaudenriistoon. Boy Georgen edustaja ei ole kommentoinut asiaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat