Boy George pidätettiin huumeiden hallussapidosta

80-luvulla suosionsa huipulla ollut brittiläinen poptähti Boy George pidätettiin viikonloppuna syytettynä huumeiden hallussapidosta ja poliisille tehdystä väärästä hälytyksestä.

Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, soitti perjantaina aamuyöstä poliisin hälytysnumeroon ja väitti, että hänen asuntoonsa on murtauduttu. Poliisit löysivät pienen määrän kokaiinia saavuttuaan poptähden Manhattanin Little Italyssä sijaitsevalle asunnolle.

Boy George vapautettiin viikonlopun aikana, mutta laulaja joutuu palaamaan Manhattanin rikosoikeuteen vastaamaan huumesyytöksiin joulukuussa.

80-luvun alkupuolella vaikuttaneen Culture Club -yhtyeen solistina kuuluisuuteen noussut Boy George ei ole ongelmissa huumeiden kanssa ensimmäistä kertaa. Vuonna 1986 värikkäästä olemuksestaan tunnettu artisti jäi kiinni heroiinin hallussapidosta ja hänet passitettiin huumevieroitukseen. Tämä johti tällöin suositun Culture Clubin hajoamiseen ja Boy George siirtyi soolouralle. Culture Clubin tunnetuin kappale on bändin ensimmäiseltä levyltä löytyvä Do You Really Want to Hurt Me.

(MTV3-Reuters-APTN)

Lue myös:

    Uusimmat