Boston Bruinsin verkkoon kahdeksan maalia – maalivahti Tuukka Raskin ottelun jälkeinen heitto raivostutti somessa

Erik Haula: Minunkin täytyy pelata paremmin 5:06

NHL-seura Boston Bruins hävisi viime yönä Suomen aikaa pelatun kotiottelunsa Vancouver Canucksia vastaan maalein 5–8. Maalivahti Tuukka Raskin ottelun jälkeiset kommentit saivat aikaan kovaa kuohuntaa somessa. 

 Videolla Erik Haula kertoo kaudestaan. 

Kun Bruinsin maalilla aloittanut Jaroslav Halak oli päästänyt taakseen viisi kiekkoa, luisteli Tuukka Rask hänen tilalleen. Raskin ilta ei myöskään ollut kovin riemuisa, sillä Canucks teki kolme maalia, kun hän vartioi kotijoukkueen veräjää.

Rask lähestyi asiaa huumorilla ottelun jälkeen. NBC Sportsin Joe Haggerty kertoo suomalaisveskarin taiston jälkeisestä kommentista Twitterissä.

 – Tuo oli vain yksi niistä peleistä. Jos ollaan rehellisiä, niin yritin pitää maalit alle kymmenessä, heitti Rask sarkastisesti.

 Kaikilta Bruinsin faneilta ei kuitenkaan irronnut ymmärrystä kokeneelle veskarille, ja irrallinen kommentti aiheutti paljon kritiikkiä Twitterissä. Alla osa kommenteista.

 – Uskomaton lausunto, hämmästeli yksi.

– Kiva kuulla seitsemän miljoonan dollarin maalivahdin suusta, päivitteli toinen.

– Tuo menee osastoon ”asioita, joita ei halua koskaan kuulla ykkösmaalivahtinsa sanovan”, heitti eräs fani.

 Bruinsin tunnetusti vaativien fanien ärtymyksen taustalla lienee Raskin varsin vaisu alku kaudelle. Hän on pelannut kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 90,1. Täksi kaudeksi seuraan siirtynyt Halak on onnistunut toistaiseksi paljon paremmin, sillä hänen torjuntaprosenttinsa on yhdeksän pelin jälkeen 93,6.

Lue myös:

    Uusimmat