Mainos

Bongaa megatähdet näistä ravintoloista

Amerikka on julkkisbongarin unelma. Jos mielit istua samoissa pöydissä, joissa julkkiksetkin ovat ruokailleet, tässä muutamia Forbes.comin listaamia hittipaikkoja.

Vanity Fairin päätoimittaja Graydon Carter omistaa muutaman julkkisten rakastaman ravintolan New Yorkissa. Carterin Waverly Inn -niminen paikka Greenwich Villagessa on niin hieno ja etuoikeutettu, ettei ravintolassa vastata edes puhelimeen. Sinulla pitää olla joko Carterin oma henkilökohtainen puhelinnumero tai sinun täytyy saapua henkilökohtaisesti paikalle anomaan pöytää. Waverly Innissä voit törmätä Uma Thurmaniin tai Anne Hathawayhin.

Toinen Carterin ravintola on 1930-lukulainen Monkey Bar. Ravintolassa on A-luokan ja B-luokan pöytiä. Ei-kuuluisuudet voivat haaveilla vain kello 18.30 pöytävarauksista – jos niistäkään.

Monet julkkisten suosimat ravintolat joutuvat käyttämään oveluutta välttääkseen paparazzeja etuovellaan. Paparazzit varjostavat kuuluisuuksia, mutta esimerkiksi Hollywoodissa sijaitsevaan The Room -nimiseen ravintolaan maailmanluokan tähdet, kuten Madonna, voivat ujuttautua huoltokäytävien ja takaoven kautta.

New York on bongarin unelma

New Yorkissa, Sohossa, sijaitsevassa Balthazar-ravintolassa kohtaat hyvin suurella todennäköisyydellä viihde- tai muotialan tähtiä, sillä suurin osa joko työskentelee tai asuu samoilla kulmilla. Balthazarissa voit nähdä Bill Gatesin lounaalla Bonon kanssa. Myös Martha Steward, Nicole Kidman ja Calvin Klein ruokailevat usein julkkiskokki Jean-Georges Vongerichten ravintolassa.

New Yorkin yksi ehkä tunnetuin julkkisten hengailupaikka on Le Cirque. Siellä käyvät kaikki silmäätekevät, mukaan lukien Bill Cosby, Woody Allen ja Barbara Walters sekä Henry Kissinger ja Bill O'Reilly.

Osa tähdistä omistaa itse omat ravintolansa. Esimerkiksi Robert DeNiro yhdessä muun muassa Bill Murrayn ja Sean Pennin kanssa ovat osakkaina Nobuo-ravintolassa.

Los Angelesin parhaat paikat

Los Angelesissa ravintoloitsijat kertovat suoraan medialle, kuka julkkis ruokailee, missä ravintolassa ja milloin. Jos ravintola ei onnistu houkuttelemaan tähtiä asiakkaikseen, se ei kauaa pysy pystyssä.

Los Angelesissa kannattaa kurkistaa julkkiskokki Todd Englishin Beso-ravintolaan. Sen yksi omistajista on Eva Longoria ja vakioasiakkaisiin kuuluvat muun muassa Jessica Simpson ja Paula Abdul.

Hotellien yhteydessä olevissa ravintoloissa ja baareissa voi myös bongailla tähtiä. Marmont-baari Château Marmont -hotellissa sekä Polo Lounge Beverly Hills -hotellissa vierailevat säännöllisesti esimerkiksi Charlize Theron, Keanu Reeves, Courtney Love, Johnny Depp, Amy Winehouse sekä Sting.

Lähde:Forbes.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.