Bob Marleyn pojanpoika on kuollut 31-vuotiaana

Bob Marleyn pojanpoika Joseph ”Jo Mersa” Marley on kuollut.

Reggae-laulaja Bob Marleyn pojanpoika muusikko Joseph "Jo Mersa" Marley on kuollut 31-vuotiaana. Tiedon vahvisti Jo Mersan edustaja Rolling Stone -lehdelle 27. joulukuuta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.

Jo Mersan isä on Bobin poika Stephen Marley.

Nuoren muusikon poismenon jälkeen muun muassa Jamaikan pääministeri Andrew Holness osoitti hänelle kunnioitusta.

– Sydämelliset osanottoni Josephin ystäville ja kumppaneille sekä reggae-musiikin veljeskunnalle ja faneille kaikkialla. Hänen ennenaikainen poismenonsa nuorena 31-vuotiaana on valtava menetys musiikille, kun katsomme seuraavaa sukupolvea, Holness  kirjoitti Twitterissä 27. joulukuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jo Mersa tutustui musiikkiin jo nuorella iällä. Vuonna 2014 hän oli muun muassa lavalla Melody Makers -yhtyeen kanssa Look Who’s Dancing -kappaleen aikana. Yhtye koostui hänen isästään ja tämän sisaruksista.

– Nousimme lavalle veljieni ja siskojeni kanssa. Silloin meille vain annettiin mikki ja me esitimme lempikohtamme laulusta, Jo Mersa kertoi Rolling Stone -lehdelle vuonna 2014.

Samana vuonna Jo Mersa julkaisi ensimmäisen EP-levynsä, joka sisälsi dancehall-, R&B- ja EDM-tyyppistä musiikkia. Hän oli pohjimmiltaan reggae-muusikko, mutta halusi tutkia musiikin eri tyylejä.

– Olen yksi uuden sukupolven Marleyista, mutta samaan aikaan vasta kokeilen. Suunnitelmani on tehdä jotain uutta juurieni pohjalta, hän kertoi Rolling Stonelle vuonna 2014.

Jo Mersan isoisä Bob oli yksi jamaikalaisperäisen reggae-musiikin kehittäjistä ja sen kuuluisin esittäjä. Hänkin kuoli nuorella iällä vain 36-vuotiaana.

Lähde: ENews

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja