Blogihelmiä: Viikko ilman vaakaa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Helmen Keventäjät-blogi

Tuula on palannut lomalta laihdutuksen maailmaan

"Viikko lomaa mökillä takana ilman vaakaa tai ilman vaakoja. En ole siis viikkoon punninnut itseäni tai syömisiäni. Ja syönyt tämän viikon aikana neljä kertaa ulkona, ja näillä olleilla pakkasilla se todellakin tarkoitti ravintolasyömistä. Ja silloin olen syönyt "koko rahalla". Tuleva viikko tietää paluuta arkeen todellakin. Ei valmiita ruokia, ei pitkään nukkumista ja työtkin pitää taas hoitaa. Toivottavasti arkeen palaaminen tarkoittaa sitä myös vatsan osalta, sillä sekin on toiminnaltaan ollut lomatuulella."

Kokemuksia Kanadassa

Lunta tulee ja niskakin reistailee.

"Keskiviikon vastaisena yönä satoi lumen ja eiköhän mennyt kaupunki sekaisin. Lunta oli alkanut tulemaan yöllä kolmen ja neljän välillä ja lisää sateli isoja lopposia. Menin odottelemaan kyytiä, kuten joka arkiaamu. Pakkohan sitä on edes yrittää töihin, vaikka olisi minulle lepopäiväkin maistunut. Niksautin nimittäin niskani heti aamusta pestessäni tukkaani. Roikotan päätä ammeen päällä, koska inhoan aamusuihkuja. Roikottelin nytkin ja kaksin käsin peseskelin kuontaloani. Ilmeisesti nostin päätä, mutta painoi käsilläni ja jotain rapsahti lapojen välissä. Viruttelu loppui lyhyeen ja selkäpuoli tuntuu kehnolta."

Kärsimisen lopettaminen

Blogisti on lopettanut kärsimisen.

"Luin tänään tutkimuksesta, jonka mukaan naiset vihaavat vartaloaan noin kerran päivässä. Ainakin kerran päivässä. Artikkeli teki minut valtavan surulliseksi. Miksi kohtelemme kehoamme kuin vihollista, jotakin vierasta, jota vastaan täytyy taistella? Tästä asemasodasta ei ole poispääsyä: keho elää fyysisenä maailmassa, se muuttuu ja muokkautuu jatkuvasti."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja