Blogihelmiä: Nämä miestyypit ovat syystäkin jääneet historiaan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tällä kertaa tarjolla!

Helmen blogistit ihastuttavat ja herättävät keskustelua teksteillään. Lue alta joitakin Helmen blogien helmiä!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kuudes aisti

Blogisti tarkentaa näkemyksiään miehen ja naisen heikkouksista ja vahvuuksista.

"Jos sanon, että nainen on heikkous ja mies vahvuus, niin tarkoitanko, että nainen on heikko kuin saippuakupla ja mies vahva kuin kallio? En tietenkään. Meissä on KAIKISSA feminiininen ja maskuliininen puoli. Meissä on kaikissa heikkoutemme ja vahvuutemme. Jokaisessa atomissamme on vähintään yksi positiivisesti varautunut protoni ja yksi negatiivisesti varautunut elektroni. Olemme kaikki saaneet alkumme miehestä ja naisesta, munasolusta ja siittiöstä."

Pilkahduksia

Onko jokaiselle olemassa Se Oikea? Kenties, mutta Niitä Vääriä on varmasti enemmän.

"Ystäväni kysyi minulta eilen, että uskonko kaikille olevan olemassa Se Yksi ja Oikea. Kolmikymppisen elämänkokemuksella vastasin, että en. Sen sijaan uskon, että kaikille on olemassa läjäpäin vääriä. Mietittyäni yön yli asiaa, päätin listata elämäni miehiä, jotka kuuluvat tähän ryhmään. Koska miehet eivät kai lue näitä blogeja, voin rauhassa esitellä teille eräitä karikatyyrejä miehistä, jotka ovat syystäkin jääneet historiaan."

Lukupiiri

Lukupiirissä Hannakaisa on arvostellut Kolme miestä netissä -teoksen.

"Saimi puolestaan elää elämäänsä netin kautta. Internetin ihmeellisessä maailmassa häntä odottavat kolme komistusta, joista yksi asuu tiikeripuistossa Australiassa, toinen kokkailee Kanadassa ja kolmas ajaa rallia Englannissa. Näiden mielenkiintoisten miesten luo Saimi pakenee todellisuuttaan tylsässä Suomessa – netin avulla."

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja