Blogihelmiä: Näin koristelet taianomaiset jouluhäät

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin!

Rakkaudella Sinuun

Koristele talvihäät!

"Esimerkiksi joulukuusen havuiset oksat kannattaa ottaa talteen ja sprayata esim. hopea -tai kultalakalla. Myös valkoinen lakka sopii. Voit itse määritellä haluamasi määrän väriä (värin tummuus ja paljous riippuu aivan siitä miten lähellä spray pulloa pidät koristeltavasta materiaalista). Itse antaisin havuihin vain pienen kimalteen lakasta ja laittaisin niitä läpinäkyviin maljakoihin ovensuihin sekä pöytiin. "

Stilissima

Stilissimaan on saapunut kauniita pukuja kookkaammille morsiamille.

"Näiden pukujen materiaalit ja istuvuus ovat vimpanpäälle hyviä, pukujen sisään on rakennettu elastinen korsetti, joten varsinaista korsettia ei välttämättä tarvita. Ja kauniita nämä ovat kuin mitkä. Vähän harmi itseasiassa, että näistä ei ole pienempiä kokoja saatavilla - mutta iloittakoon nyt, että myös kookkaammille morsiamille löytyy monta kaunista vaihtoehtoa!"

Emmin muotiblogi

Jokainen haluaa näyttää hääpäivänään prinsessalta, mutta mitä eroja hintavilla ja halvoilla kauneudenhoitotuotteilla on?

"Kuulun varmaan tähän yleiseen tavallisten naisten kategoriaan, joka pohtii aina välillä, mitä muuta eroa kampaamon ja markettien hiustenhoitotuotteilla on kuin hinta."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja